Over onze camping

 
Rust en natuur is het motto van camping Den Boskant.
Cultuur en natuur samen hand in hand.
Ontsnappen aan de stresserende wereld
op een boogscheut van de grote steden.

Camping Den Boskant is eigendom en onder het beheer van een familie. Zij staan reeds tientallen jaren in het vak en weten daardoor wat een kampeerder nodig heeft voor een geslaagd verblijf.

De camping op zich is een oase van rust en natuur. Je vindt er de nodige rust die je zoekt. De familiale sfeer die er heerst zal je verbazen en doen terugdenken aan nostalgische tijden.

Niets moet, het is nu tijd om je te ontspannen. Kom tot rust en laat je meedrijven door het leven van de natuur. Harmonieus samenleven met de dieren en planten, zalig genieten en niets doen, kuieren langs het Albertkanaal, het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor de iets actievere mensen is er een ruim programma voorradig. Verschillende fietspaden  lopen zo goed als voorbij de camping. Via het fietsknooppuntennetwerk kan je zelf makkelijk een fietsroute samenstellen. Een waterski-club is enkele honderden meters van de camping vandaan. Iedereen, van jong tot oud kan bij ons terecht, samen maken we er een verblijf van om nooit te vergeten